Izvor:
06.12.2018 u 12:14
0

PUKLA TIKVA: Razvode se Severina i Igor, a NEĆETE VEROVATI ČIJA ŽENA je jabuka razdora!

Severina Kojić rešila je da se razvede od supruga Igora Kojića posle nepune tri i po godine braka, što je i razlog zbog koga se srpska snajka nije pojavila na koncertu svog svekra Dragana Kojića Kebe, iako je bilo predviđeno da gostuje.

Pevačica i folkerov naslednik poslednjih mesec dana su u zategnutom odnosu, a kap je prelila čašu pred Kebinu krsnu slavu Sveti Mrata, kada se hrvatska pevačica navodno naljutila na svekra zbog, verovali ili ne, Jovane Joksimović!

– Jovana i Željko Joksimović bili su pozvani da dođu na slavu kod Kebe sa njihovim kumom i menadžerom Banetom Obradovićem. Oni su bili i na njihovoj svadbi. Međutim, kada je Severina čula za to, napravila je haos. Zapretila je da će izvređati voditeljku u lice pred svim gostima i otići u Zagreb. Nju je, naime, iznerviralo to što je jednom prilikom Jovana u svojoj emisiji jednoj novinarki postavljala pitanja o Severini kao majci. Jovana je profesionalno radila svoj posao, ali Severina se našla uvređena i niko nije mogao da joj dokaže da voditeljka nije imala zlu nameru –

– Keba je odmah pozvao Baneta i zamolio ga da ne dovodi Joksimoviće. Našao se u nebranom grožđu, ali morao je da stane na snajkinu stranu. I pored toga, Severina nije bila zadovoljna. Pokupila je svoje stvari i vratila se u Zagreb. Međutim, obećala je da će doći na koncert, ali je ispalila Kebu – kaže naš izvor, prema čijim navodima je Seve trebalo da otpeva pesme „Virujen u te“ i „Ja samo pjevam, ja samo sviram“, a potom i nekoliko numera u duetu sa svekrom, a da niko nije računao na njen izostanak, govori i to što je na vratima garderobe pisalo „Severina“!

Izvor:Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter