POLAKO ALI SIGURNO SE OPORAVLJAM: Darko Lazić otkriva kada će postati otac po drugi put, kao i datum venčanja sa Marinom!

 

Darko lazić doživeo je tešku saobraćajnu nesreću, a svi su bili zabrinuti i iz dana u dan se interesovali za njegovo zdravlje i molili se za njegov oporavak. Pevač je trenutno u banji kod Mladenovca gde se dalje odvija njegov oporavak, a otkrio je kako se trenutno oseća.

Pre nego što je Darko progovorio o svemu, njegov doktor je pričao o oporavku pevača:

- Darko je došao u vitalno stabilnom stanju. On je bio srećan što je promenio sredinu, bio je radoznao, naravno, kada će se oporaviti, kada će moći kući. Njegov dan je organizovan prema njegovom opštem stanju. Ima izrazitu atrofiju mišića i dugo će se raditi na tome da bi se sve vratilo u pređašnje stanje. On i dalje ide na terapije kolicima jer mu mišići ne dozvoljavaju da previše dugo hoda. Definitivno neće biti invalid, samo je pitanje uz pomoć kog pomagala će se kretati - ispričao je doktor.

Darko je priznao da se oseća mnogo bolje, te da stalno ima posete.

- Generalno se osećam mnogo bolje nego što sam bio, krenuli smo sa terapijama. Trebaće vreme da se ja oporavim, ali staću ponovo na noge i idemo dalje. Vežbe mi teško padaju, ali se trudim, znam da moram. Dosta ljudi dolazi, prijatelja, rodbine, svakog dana ima nekog - rekao je Darko i dodao da jedva čeka da vidi ćerku Lorenu:

- Nisam je video, uskoro ću je videti. Ja ću da je grlim i ljubim, mora prvo da joj neko kupi igračke jer ako dođe i nema igračaka biće problem - istakao je on.

On se osvrnuo i na to što će po drugi put postati otac i otkrio kada će se oženiti.

- Jedva čekam, Marina mi je rekla to kad sam izašao iz kome i dobro nisam ponovo pao u komu (smeh). Jedna lepa vest u ovoj gunguli. Nismo još odlučili za ime, imamo par u opticaju. Neću se oženiti u bolnici, biće vremena sledeće godine - rekao je Darko.

 

Izvor:Kurir
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30 Rano jutro
06.45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
13:50 Dnevnik
14:10 Parovi - Jutarnja kafica
14.30 Serija: Suze moje sestre
15:20 Posle ručka
16:00 Vesti
16:10 Posle ručka - nastavak
17:30 Telemaster
18:10 Kviz: Naslovna strana
18:30 Glamur
19:00 Upoznajte parove
21:00 Goli život
23:00 Parovi - Poželi pesmu
02:30 Parovi - Live