Izvor:
18.12.2018 u 10:57
0

NATAŠA BEKVALAC ISKRENO: Zato što sam iskompleksirana prihvatila sam ono što nameće društvo!

Nataša Bekvalac ističe da je ranije mislila da ukoliko odnos nije krunisan brakom – zapravo i ne postoji, odnosno da ta ljubav nije ozbiljna. Na samom kraju godine tokom koje je stavila tačku na treći brak, kaže:

-U meni se uvek odvija borba između onog što mi je kao mladoj ženi utemeljeno i onoga što sam u suštini uvek osećala, a to je da u dobrom odnosu formalnosti nisu bitne. Popuštala sam pod tim što nameće društvo, bila sam tradicionalna i konzervativna- , pa nastavlja: -Borim se da budem društveno prihvatljiva jer sam mnogo iskompleksirana zbog toga što se ne ponašam u skladu sa okvirima koje postavlja društvo-.

Ipak,ona je i te kako svesna da ne bi trebalo da se prilagođava okolini, a evo i zašto:

-Kada sam htela da budem u društvenim okvirima, činila sam najveće greške. Sada, u trideset i osmoj godini, više ne robujem ni tome- , zaključuje ona.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter