Izvor:
18.12.2018 u 11:54
0

ANA SEVIĆ U STANU KOJI JOJ JE DARKO OSTAVIO: Ovako se sprema za novogodišnje praznike!

Ana Sević i Darko Lazić su negde baš pred prošlogodišnje božićno-novogodišnje praznike rešili da zauvek razdvoje svoje puteve, a ovogodišnje obeležavanje praznika dočekalo ih je u mnogo boljem raspoloženju, budući da su oboje krenuli u neko bolje sutra.

Darko je trenutno na veoma dobrom putu da se oporavi, a njegova nova izabranica Marina Gagić očekuje prinovu, dok je, sa druge strane, i Ana svoju sreću pronašla u drugom muškarcu – Danijelu Nedeljkoviću.

Porodičnu idilu u svom domu Sevićeva je najbolje ilustrovala fotografijama i snimcima kojima je zabeležila kićenje jelke.

Podsetimo, pevač je odlučio da Ani Sević ostavi stan u kojem su živeli, a u kojem će ona od sada boraviti sa njihovom ćerkom Lorenom, u koji je uložio 300.000 evra. S druge strane, Darko je za kuću u Brestaču, gde planira da živi sa Marinom Gagić, uložio je 200.000 evra.

Izvor: Kurir
Foto: instagram.com/anasevicofficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter