Izvor:
19.02.2019 u 11:24
0

DRAGANA MIRKOVIĆ TELEFONSKIM PUTEM ZA TV HEPI: Luče iz Kasidola ganula čitav region kada je progovorila o Šabanu! (VIDEO)

Vest da kralj narodne muzike, Šaban Šaulić, više nije među živima potresla je porodicu, kolege i brojne poštovaoce njegovog lika i dela.

Od tragične pogibije, koja se dogodila 17.novembra u njemačkom gradu Bilefeldu, brojne kolege sa estrade opraštaju se sa njim preko društvenih mreža ostavljajući poruke pune tuge i bola, ali i zahvalnosti.

U jutarnji program televizije Hepi, telefonskim putem uključila se Dragana Mirković i izrazila duboko žaljenje zbog tragične smrti kralja narodne muzike:

– Postoje dva snažna osećanja kod mene i to su neverica i tuga, koji se prepliću. Vrlo se čudno osećam i jako je teško da govorim uopšte na ovu temu. Nisam očekivala da ću imati poziv da se uključim, da govorim o ovako nečemu. Strašan povod – setnim glasom izjavila je pevačica za emisiju "Dobro jutro Srbijo" i dodala:

– Poznavala sam ga trideset i pet godina, od početka svoje karijere, kao dobrog čoveka, kolegu, kao nekoga ko me je podržavao, jer sam bila dete kad sam se pojavila. Volela sam ga i kao dete, pre nego što smo postali kolege, to je bila privilegija i čast. Volela sam njegov glas. Mogu samo najlepše reći, jer smo se u poslednje vreme jako, jako zbližili i veoma je zavoleo mog Tonija, imali smo divna druženja. Imali smo planove, u smislu druženja, i zakazani koncert u Ljubljani, toliko smo se radovali tome. Jednostavno, sve mi je vrlo tužno- kazala je Dragana.

-Kakve ti je savete davao Šaban?- Upitao ju je Milomir Marić.

-On nikada nije puno pričao, osim kad smo se šalili. Ali generalno, nije puno pričao o ozbijnim stvarima. Ipak, kad je govorio, to je bilo upečatljivo i dovoljno u tom trenutku. Tako da je meni mnogo više značilo što se on prema meni ponašao kao prema nekom ravnom sebi. To je bio najveći kompliment. Ja nisam bila samo koleginica, već i prijatelj. Opet ponavljam, teško mi je da govorim o tome. Ne mogu još da poverujem.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter