Izvor:
16.04.2019 u 12:12
0

VEŽBE ZA ZGODNO TELO: Sandra Afrika objavila snimak iz teretane, muškarci odlepili!

Sandra Afrika našla se u fokusu javnosti zbog veze sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, kada je objavljena informacija da jke pevačica trudna. Glasine je Sandra demantovala i nastavila da nastupa širom regiona.

Da bi bila u formi na koncertima, ali i zadržala savršenu figuru, crnokosa seks bomba mnogo pažnje posvećuje svom fizičkom izgledu, o čemu svedoči i snimak njenog treninga iz teretane koji je podelila na društvenim mrežama.

Ono što je privuklo pažnju njenih obožavalaca je da Sandra nije mogla da obuzda svoje grudi, što su pripadnici jačeg pola komentarisali, uz napomenu da je i dalje jedna od najzgodnijih pevačica na srpskoj estradi.

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter