Izvor:
21.04.2019 u 14:28
0

JELENA KARLEUŠA ŽESTOKO UZVRATILA TOŠIĆU: Još jedan znak da im se brak raspada!? (FOTO)

Stvari su se promenile za manje od 24 sata

Jelena Karleuša uzvratila je Dušku Tošiću istom merom, i sada se međusobno više ne prate na Instagramu!

Nakon što se juče munjevitom brzinom proširila vest da je fudbaler koji se trenutno nalazi u Kini otpratio suprugu Jelenu na instagramu, čekao se pevačicin odgovor, koji je, evo, stigao dan kasnije.

Kako sada stoje stvari, ni Jelena više ne prati Duška na ovoj popularnoj društvenoj mreži.

Podsetimo, Jelena i Duško našli su se u centru skandala početkom ove godine, kada se u javnosti pojavila priča da je pevačica navodno imala aferu sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješom.

Duško je u najtežim danima, kada je Jelena 3. marta ostala bez majke Divne, sve vreme bio uz suprugu, a nedavno su zajedno obilazili i vilu koja bi bila njihov novi porodični dom.

Izvor: Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter