Izvor:
20.05.2019 u 07:43
0

POZNATI GLUMAC RAZLOG NJIHOVOG RIVALSTVA: Manekenke se ignorisale na crvenom tepihu! (FOTO)

Ove godine su Filmski festival u Kanu posetile manekenke Toni Garn i Kamila Morone, a obe su odlučile da prisustvuju premijeri filma "Najbolje godine života", pa su morale da se sretnu.

Toni Garn je obukla zanosnu haljinu sa neobičnim krojem i dubokim šlicem koja je savršeno isticala njenu sjajnu figuru.

Kamila Morone je obukla svetlucavu haljinu sa dubokim dekolteom koja joj je stajala kao salivena.

Njihov susret nije bio poželjan jer je Toni Garn od 2013. do 2014. bila u vezi sa Leonardom Dikaprijem, a Kamila Morone se sa holivudskim glumcem zabavlja već gotovo dve godine.

Toni Garn je ostavila Leonarda nakon 18 meseci veze kada je saznala da je napustio noćni klub sa preko 20 lepotica, a nakon raskida su sve do 2017. godine, neposredno pre nego što je glumac upoznao Kamilu, viđani u romantičnim izlascima.

Izvor:Glossy
Foto:YouTube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter