SVI DETALJI INTIMNE PROSLAVE NOVAKOVOG 32. ROĐENDANA: Porodica KRALJA BELOG SPORTA se avionom uputila na OVU prelepu destinaciju!

Najtrofejniji srpski teniser Novak Đoković juče je proslavio 32. rođendan. U toku jučerašnjeg dana zajedno sa članovima porodice avionom je otišao za Francusku.

Naime, dugo su razmišljali gde bi mogli da proslave Novakov rođendan, Jelena je predložila da to bude Pariz gde inače vole da borave, te su u ranim jutarnjim časovima napustili Monako i zaputili se u grad ljubavi.

- Zajedno sa njima na ovom putovanju su i njihovi naslednici ćerka Tara i sin Stefan. Dan su proveli šetajući Parizom, obilazeći njihova omiljena mesta. Jelena je za večeru rezervisala sto u omiljenom restoranu svog supruga u kom je organizovala pravo iznenađenje. Novak do poslednjeg časa nije znao gde odlaze, sve do momenta dok se nisu približili restoranu. Teniser je bio oduševljen jer su njegovi najmiliji sa njim, pa nije skidao osmeh sa lica. Da ugasi rođendanske svećice i pomisli želju, pomogli su mu Stefan i Tara - kaže izvor dobro upućen u ovo intimno rođendansko slavlje.

Novak je poznat kao porodičan čovek, kome su supruga i deca na pravom mestu zato je ovo najbolji način da provede svoj rođendan.

Kako je u prethodnom periodu imao dosta poslovnih obaveza, koje ga čekaju i u narednom, bitno mu je da napuni baterije uz najdraže ljude.

 

Izvor: Glossy.rs
Foto: Arhiva

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Petak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Live
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro