Izvor:
16.06.2019 u 19:28
0

ZVEZDA OTKRILA DA SU JOJ PLASTIČNE OPERACIJE ZAGORČALE ŽIVOT: Nus-pojave došle joj glave! (FOTO)

Reperka Kardi B nije imala previše sreće sa nedavnim estetskim zahvatima.

Naime, reperka je nagovestila da su nus-pojave sa kojima je morala da se nosi nakon dve različite plastične operacije vrlo neprijatne. Upravo su nus-pojave promenile način na koji posmatra ove vrste procedura.

– Vežbam poslednje dve nedelje jer mi ne pada na pamet da opet idem na operaciju. I pravo da vam kažem od tada me više ne boli glava – napisala je na Tviteru.

Iako nije govorila o vrsti operacije, pretpostavlja se da je Kardi imala liposukciju i podizanje grudi zbog čega je morala da otkaže nekoliko koncerata u maju jer joj je tako naložio doktor.

U Instagram Live videu branila je svoju odluku da se podvrgne plasitčnoj operaciji.

– Ja nemam vremena u toku dana kao vi. Posao zabavljača traje 24 sata. Nemam vremena da vežbam i kada želim neku određenu stvar, bez obzira na to koliko naporno da vežbam, neće se rešiti sama od sebe. Na primer, moje grudi. Koliko god da vežbam neće se same podići. Pa, morala sam da odem na operaciju – priznala je.

Kardi je inače podelila fotografiju na Instagram Story na kojoj je prikazala kako izgledaju njene noge posle svakog leta. Pevačica je i ranije govorila da ima problem sa preteranim znojenjem zbog čega je potražila pomoć lekara.

Izvor: Telegraf
Foto: prinsceen/ iamcardib

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter