Izvor:
08.05.2016 u 15:11
0

HOLIVUDSKE DAME OTKRIVAJU: Da li su mame uvek u pravu? (FOTO)

Ne možemo se pretvarati da je svaki dan Dan majki i da uživamo ležerno sa majkama na ručku ili kafi.

Ponekad život postane haotičan i odnosi sa nama najdražim osobama postaje zategnut. Poznate ličnosti su iskrene o svojim problemima koje imaju sa ženama koje su im podarile život.

Supermodel Miranda Ker je bila u problemu sa svojom majkom Teresom kada je ona počela da se meša u vaspitanje njenog sina kojeg ima sa bivšim mužem Orlandom Blumom. Međutim, situacija se smirila kada je majka počela da se bavi privatnim biznisom.

Holivudska glumica Šarliz Teron je praktično “prošla pakao“ sa roditeljima, jer je njena majka Gerda morala u odbrani da upuca njenog oca, koji je bio alkoholičar. Teron se nije slagala sa majčinim odlukama, ali je uvek znala da je njena majka požrtvovana i da će u tom smislu sledeti njen primer.

Dženifer Aniston je opisala jednu svađu sa svojom majkom kada je prvi put podigla glas na nju. Smatrala je da to neće nikad uraditi, ali rasprava je izmakla kontroli i Dženifer je počela da viče. Međutim, ubrzo su prevazišle razlike koje postoje između njih dve.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay, Twitter/VSAngelsJapan/intouchweekly/harpersbazaarus

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter