Izvor:
08.05.2016 u 16:37
0

INSTAGRAM GORI: Kloi Kardašijan uživa na Kubi (FOTO)

Društvena mreža Instagram Kloi Kardašijan je prepuna novih slika sa porodičnog putovanja, gde je klan Kardašijan snimao nove kadrove za čuvenu emisiju “U korak sa Kardašijanovima“.

Kloi je postavila više slika na Instagram koje su njeni pratioci kritikovali, međutim nju to nije potreslo, pa im je čak i poručila da je sve u redu, da su dobro, i da gledaju svoja posla. Slika koja je izazvala najviše komentara, jeste ona na kojoj Kloi pozira ispred spomenika Fidela Kastra na Kubi, tj. Havani.

Na slikama su joj se pridružile sestre, drugarice i može se reći gotovo cela porodica.

Podsetimo da je pre par dana na Kubi, u Havani, francuska modna kuća Šanel održala reviju na šetalištu kojoj su prisustvovale mnoge poznate ličnosti. Možda je i to povod za porodičan odmor i uživanje čuvene rijaliti porodice.

Uverite se i sami.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/CosmopolitanUK/ELLEmagazine/khloekardashian/OverTimeGrind

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter