Izvor:
22.10.2016 u 14:02
0

CECA ODUŠEVILA: Pogledajte kako je bilo na CECINOM koncertu u LONDONU! (VIDEO)

Folk diva Ceca Ražnatović prvi put u karijeri nastupila je u prestonici Velike Britanije, a po svemu sudeći, i publici ali i Ceci će ovaj koncert dugo ostati u pamćenju.

A kako to obično biva kada je najveća balkanska zvezda u pitanju, publika je sa nestrpljenjem čekala da Ceca izađe na scenu i započne "šetnju" kroz hitove koji su obeležili poslednjih 30 godina pevačicine karijere.

Nastavak turneje "Autogram", kojom promoviše istoimeni album, Ceca je otvorila pesmom "Poziv", a osim brojne publike koja je došla da uživa u muzici popularne pevačice, fok diva je imala i podršku iz bekstejdža, odakle je koncert pratio njen sin Veljko.

"Neodoljiv, neumoljiv", "Votka sa utehom", "Lepotan", "Autogram", "Grome moj", vodila je lagano pevačica publiku u Londonu kroz svoje najveće hitove, koja je zdušno prihvatala svaku novu pesmu i pevala uglas sa Cecom.

Nema sumnje da će i publici koja je konačno dočekala da pevačicu sluša u Londonu, ovaj koncert ostati dugo u pamćenju.

Delić atmosfere sa Cecinog koncerta pogledajte ispod:

https://www.instagram.com/p/BL1neYuhsvT/?taken-by=dicknastaydmf

https://www.instagram.com/p/BL1xjDvD1Xy/?taken-by=vr_arktigar

Blic
Video: Instagram/dicknastaydmf/vr_arktigar

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter