Izvor:
19.08.2019 u 06:04
0

NE MOŽE DA PREBOLI: Toma uživa, a Nadežda mu poslala nikad TUŽNIJU PORUKU! Plačem kao KIŠA! (FOTO)

Pevačica Nadežda Biljić poslala je potresnu poruku vezanu za Tomu Panića koji ju je pretukao pre nekoliko dana. Toma je dobio zabranu prilaska Nadeždi, tvrdio da je ona njega gađala flašom, a onda poslao poruku preko Instagrama kako se zbog svega što je uradio kaje. Potom je otišao u spa centar gde uživa, a kada je pevačica to videla, nije mogla, a da ne prokometariše.

Dok ti uživaš u spa centru i sada već uveliko piješ, a možda i još nešto uzimaš, ja slušam muziku do daske i plačem kao kiša. Ali, još malo uživaj u slavi, za par dana ja preuzimam tron i snimam pesme da vam neće biti dobro, estrado veži se, još malo i polećemo. – napisala je Nadežda na svom Instagramu.

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter