Izvor:
19.08.2019 u 08:21
0

KOMPROMISNO REŠENJE ZA OBOJE: Rada i Haris grade kuću u Bosni, kupuju nekretninu u Beogradu! (FOTO)

Pevačica Rada Manojlović i njen izabranik Haris Berković navodno su rešili da ulože u zajednički život tako što će da kupe nekretninu u Beogradu, ali i da sagrade kuću u Bosni i Hercegovini. Zaljubljeni par trenutno živi u iznajmljenom stanu u srpskoj prestonici, a kako mediji prenose, oni će uskoro da podignu vilu na placu koji je mladi pevač dobio od dede.

Harisov život na relaciji Beograd-Gradačac nije lak, pa bi izgradnja doma u BiH mogla da bude kompromisno rešenje za oboje.

Neimenovani izvor jednog portala otkriva da će njihovo carstvo biti veličine od 100 do 150 kvadratnih metara, a u njega će poznati par svraćati s vremena na vreme. Lepa Rada ranije je izjavljivala da voli kada odlazi kod Harisovih roditelja, jer tamo može na miru da se odmori i da uživa u prirodi.

Izvor: Novosti.rs
Foto: radamanojlovic/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter