Izvor:
24.10.2016 u 19:58
0

CECA SE OGLASILA: Teo NIJE ZABRANIO Anastasiji put u London!

Najveća srpska zvezda Ceca Ražnatović je po prvi put otkrila kakvo mišljenje zapravo ima o našem sportisti sa kojim u poslednje vreme mediji povezuju njenu mezimicu Anastasiju.

Na oduševljenje armije fanova najveće balkanske zvezde, Svetlana Ceca Ražnatović je za emisiju ”Premijera” otkrila za koju pesmu sa novog albuma ”Autorgram” će uskoro snimiti spot.

Pripremam spot za pesmu ”Anđeo drugog reda”. To je jedna slikovita balada kao priča. Pretpostavljam da je režiser smislio nešto tog tipa, ali još nisam pročitala scenario otkrila je Ceca pred premijernim kamerama.

Ražnatovićeva se osvrnula i na natpise o novoj ljuavnoj romansi svoje ćerke Anastasije, pa je pred premijernim kamerama otkrila i šta misli o proslavljenom košarkašu Milošu Teodosiću.

Njegovi sportski rezultati govore da je on sportski genije, da je on ponos kao i Nole i želim da mu čestitam na tome što je najbolji igrač Evrope, a što se nas tiče i sveta – rekla je Ceca i dodala:

To što se po medijima piše da Anastasija nije krenula sa mnom u London jer joj je Teo zabranio nema veze sa istinom. To su takve neistine i budalaštine da sve to prelazi u naučnu fantastiku završava Ražnatovićeva.

Informer.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter