Izvor:
01.09.2019 u 19:45
0

SRCEPARAJUĆE: KARLEUŠA se JOŠ nije oporavila! OVO to dokazuje!(FOTO)

Za Jelenu Karleušu je ovo bila teška godina, puna uspona i padova.

BAKI JE NEVALJAO: Devojka praktično u krilu denseru! Šta će reći njegova supruga na to? Beži u rijaliti da se spasi?(FOTO)

Naime, prvo je izgubila svoj najvećo oslonac, svoju majku. Potom je medijska hajka na nju i njenog supruga oko navodne prevare i razvoda trajala dosta dugo. Karluša je osporavana dosta dugo u medijima, pred ljudima ali je zadržala svoju vernu publiku uprkos svemu.

Nedavno je proslavila i svoj rođendan sa porodicom i prijateljima a sprema i spektakl kako bi obeležila dvadeset i pet godina svoje karijere.

SLAVI JUBILEJ: Dvostruki pobednik "Parova" i šoumen otkriva NAJLEPŠI POKLONkoji je dobio za svoj veliki dan! (FOTO, VIDEO)

Međutim, Jelena i dalje ne može da preboli prerani odlazak svoje majke Divne.

Neretko postavlja njene fotografije a poslednje što je postavila je slika spomenika okruženog bezbrojnim cvećem.

NE KRIJU LJUBAV I OČARANOST JEDNO DRUGIM: Ne mogu jedno bez drugog! Bells i Kadra uživaju u svadbi! (FOTO, VIDEO)

ŠOKANTNO! VODITELJ najavio da će voditi emisiju potpuno NAG! Ulazi u "Parove" ili ih vodi, pitanje je sad! (FOTO)

Mada verujemo da je jako teško, nadamo se i verujemo da će Jelena sve prebroditi uz podršku svoje porodice i vernih fanova.

Happytv.rs
Foto: Instagram/ karleusastar/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter