Izvor:
02.09.2019 u 08:05
0

NIŠTA OD POMIRENJA SLOBE I KIJE? Pevačica otkrila ko je muškarac koji je grli na slici! (FOTO)

Kija Kockar podigla je veliku prašinu fotografijom na kojoj je grli muškarac kome je sakrila lice, a odmah su počele da kruže glasine da je u pitanju njen bivši suprug Sloba Radanović, budući da muška osoba sa slike nosi iste narukvice kao pevač.

Pevačica i pobednica jednog rijalitija sada se oglasila ovim povodom.

Sloba Radanović najpre je poručio da nije on taj koji na fotografiji grli Kiju, a sada je Kockareva odlučila i da otkrije o kome je reč.

– To je moj najbolji drug iz srednje škole koji me je zagrlio oko vrata. Ne vrti se svet oko Bobe. Neka njegov PR tim prestane da provlači Bobino ime uz moje i neka se pozabavi njegovim pesmama – rekla je Kija, demantujući da se pomirila sa Slobom.

Kurir
Foto: Instagram/kijakockar

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter