Izvor:
02.09.2019 u 13:54
0

DA LI JE TO DOŠLO DO RASKOLA U KRALJEVSKOJ PORODICI: Brak princa Harija i Megan Markl u krizi!

Megan Markl i princ Hari na prvi pogled deluju srećno, ali mnogi sumnjaju u njihov srećan brak.

Čak i obični brakovi upadaju u krizu, a kamoli brakovi članova kraljevske porodice u koju su upereni mnogi pogledi.

Iako su nedavno dobili dete, i gotovo uvek su nasmejani, njihovi poštovaoci, a i strani mediji se pribojavaju da je brak upao u krizu, a neki čak spominju i razvod.

Ovaj par se upoznao “naslepo“ 2016. godine, a za manje od dve godine su već bili vereni. Kraljevska porodica, a i javnost se većinom saglasila da su njih dvoje nepromišljeno uleteli u brak.

Razlozi koje su mediji navodili su bili da su bili ludo zaljubljeni, a sa druge strane, mnogi su pomislili da su imali pritisak zbog svojih godina i da je to zapravo razlog. Svakako je njihova odluka izazvala veliku dramu u porodici.

Kao glavni razlog za krizu u braku navodi se činjenica da zbog prebrzog ulaska u brak Megan nije stigla da se navikne na svoju novu titulu i na mnogobrojna kraljevska pravila, za razliku od Kejt Midlton, i dodaje da Megan to sada stvara ogroman pritisak.

Napetost u braku nastaje i zbog čestih svađa između prinčeva, koji su pre nego što se pojavila Megan imali veoma skladan odnos.

Ono što je obožavaoce najviše navelo da poveruju u rastavljanje kraljevskog para jeste i to što je princ Hari nedavno u javnosti zanemario činjenicu da njegova supruga pokušava nešto da mu kaže

b92.net
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter