Izvor:
02.09.2019 u 14:58
0

OTAC RADE MANOJLOVIĆ: PROGOVORIO o njenoj vezi s Harisom Berkovićem!

Rada Manojlović i Haris Berković u ljubavnoj su vezi koja traje uprskos svađama i turbulencijama koje su česte u njihovom odnosu. Otac pevačice je rešio da ispriča sve, pa priznao da je kivan što ne rade po pitanju potomstva.

– Meni je stvarno svejedno. Video sam se i čuo sa njim. Ma šta ima da kaže, ja niti pratim novine, niti gledam televiziju, gledam samo filmove. Ma nemamo mi šta nešto tu da razgovaramo. Mi se viđamo, pozdravimo, popijemo piće. To da li ima dečka ili nema, da li su se rastali ili ne, to je sasvim normalno. Evo, sinoć smo se baš videli. Mi ne pričamo ni o čemu, samo se pozdravimo kao da je sve u redu, a ja ne znam da li je u redu ili nije. Čim su zajedno, valjda je dobro- započeo je priču Radin otac.

Nema od toga ništa. Ako odluče, odluče, ja tu ne mogu ništa. Sasvim normalno je da očekujem unuče, ali koliko ja vidim nema od toga ništa u skorije vreme. Možda slučajno da se desi, ovako ništa. Sad da kažem: "Daće Bog- pa neće dati ako oni ništa ne urade – rekao je Rade.

kurir.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter