Izvor:
03.09.2019 u 15:15
0

RADUJE SE BUDUĆIM OBAVEZAMA: Dragana Mićalović konačno upisala fakultet

Iako brojne glumačke projekte krasi već godinama, Dragana Mićalović tek od ove godine kreće na Fakultet dramskih umetnosti u želji da se dodatno usavrši.

Odmor sam pretvorila u kreativni odmor. Počela sam sa čitanjem drama koje će mi biti potrebne na fakultetu. Tako da se uveliko pripremam. Nemam tremu, pre je to neka velika doza iščekivanja da što pre kročim na vrata fakulteta. Radujem se svemu što dolazi – kaže Dragana, koja sitno broji do početka prvog semestra.

Dragana je, inače, tokom boravka na moru imala peh kada se otrovala hranom.

Nepotrebna i prevelika fama se digla oko toga. More kao more. Pad imuniteta, ali dobri vitamini brzo dovedu u normalu sve – ističe glumica koja očigledno nema strahova.

Kažu da strah ne postoji. To je naša fikcija. Strah je umišljen osećaj. Ne ide, ali se trudim da u to verujem. Najveći strah kojeg se bojim je strah od gubitka dragih ljudi. Sve ostalo neka se graniči sa strahom od mraka.

Ipak glumicu stvarnost nije štedela pa su se neki strahovi ostvarili, naročito kada je izgubila oca. Patnja zbog toga i nekih drugih stvari bio je logičan sled okolnosti.

Individualno je. Lično neka vrsta patnje je mene preko noći pretvorila u odraslu Gagu. Patnja je dobra. Čovek se oseća živim, boli ga nešto, a to je dobro. Samo to treba shvatiti kao jedan novi zadatak koji nam je s ciljem poslat da naučimo i cenimo ono šta imamo i ono šta će nam kasnije doći.

O ljubavi retko govori. Momka retko predstavlja u javnosti, a kako napominje ljubav joj je veliki poktretač u životu:

Uvek i u svemu! Ja sam ljubav. Ne umem drugačije.

Kada smo je upitali da li kod muškaraca više pada na šarm, lepotu ili na to da je načitan, Dragana je izabrala nešto sasvim drugo.

Padam na vaspitanje i manire – kratko – kaže Mićalovićeva

Emitovanje je već počelo. U pitanju je kratki igrani format. Brz, komičan, dinamičan. Jedna inteligentna komedija. Divna ekipa mladih ljudi je realizuje. Zabavljamo se ludo i dugo s obzirom na to da su snimanja uglavnom noćna – otkriva Dragana.

Izvor:nadlanu.com
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter