Izvor:
03.09.2019 u 16:44
0

BOKI LEXINGTON ŽELJNO IŠČEKUJE DRUGO DETE: Brižno pazi na suprugu u trudničkim danima!

Bojan Leksington čeka drugo dete sa suprugom Aleksandrom, a pevač je iskreno ispričao kako njihova porodica funkcioniše.

Pevač ne krije da uživa u braku sa Aleksandrom koja, kako kaže, voli da preuzme sve obaveze na sebe, iako je u drugom stanju.

Uopšte se nije promenila! Kažu da je trudnoća drugo stanje, ali kod Aleksandre se to uopšte ne primećuje. Ona voli sve obaveze da preuzme na sebe, i ništa nije drugačije sada. Ne primećujem razliku, čini mi se kao da nije trudna. Nismo još uvek odlučili za ime. Kada se rodi, onda čemo odlučiti – rekao je pevač.

– Kaže mi često Anđelinina mama, a moja supruga: “Trebao bi ba budeš malo stroži. Ako kažeš nešto, stani iza toga!” Ja to još uvek ne znam. Supruga je malo stroža prema njoj, a ja sam slab na ćerku. Ona je nemirna. Čini mi se da je nemirnija od mene kada sam bio u tom periodu. Mada kažu da sam bio dosta nemiran kada sam bio mali, a i sećam se da sam pravio razne nestašluke, ali ona je pobedila. Voli akciju, vragolije da pravi i začikava drugu decu. Ali ovako je zaista bezazlena i dobronamerna je. Na kraju kada se pokoška sa nekim, ona ga zagrli.

– I te kako! Ona je mene upoznala pre nekih sedam-osam godina, ja sam tada uveliko bio u poslu i muzici. Čini mi se da sam tada više i nastupao, i ti noćni nastupi su bili češći, tako da sam manje bio kući. Sada više putujem, ali svaki slobodan trenutak koristim da budem sa porodicom.-

kurir.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter