Izvor:
07.09.2019 u 20:34
0

ĆERKA ANTONIA BANDERASA JE IZRASLA U PRAVU LEPOTICU: Ne žuri da krene stopama poznatih roditelja! (FOTO)

Poznati španski glumac Antonio Banderas bio je dva puta oženjen, a iz braka sa glumicom Melani Grifit koji je trajao 18 godina ima ćerku Stelu.

Antionio i Melani su se upoznali 1995. godine na snimanju filma "Dvoje je previše".

Godinu dana kasnije, dobili su ćerku, koja je izrasla u pravu lepoticu. Ona danas ima 22 godine. Još kada je imala tri godine, pojavila se u redateljskom debiju svog oca, dok je glavna glumica bila njena majka.

Iako su joj još tad predviđali veliku glumačku karijeru, ona ne žuri da krene stopama poznatih roditelja i polusestre Dakote Džonson.

Ona ne voli da se pojavljuje ispred objektiva kamere, pa se zato opredelila za pisanje scenarija i režiranje.

Pohađala je univerzitet u Kaliforniji i tečno govori nekoliko jezika, uključujući norveški, nemački i švedski.

Jednom prilikom je izjavila da želi da napreduje uz pomoć svog znanja, a ne na osnovu toga što su joj roditelji velike zvezde.

Izvor:Glossy
Foto:Instagram/Printscreen/stellabanderasgriffith

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter