Izvor:
10.09.2019 u 08:08
0

Životne priče koje nisu ni malo lake: Stekli su veliku popularnost, a malo ko zna da su usvojeni! (FOTO)

Njihove životne priče nisu bile nimalo lake, uprkos novcu i svetskoj popularnosti.

Merilin Monro

Zbog mentalno i finansijski nestabilne majke, Merilin je bila u hraniteljskoj porodici do svoje sedme godine. Kasnije, kada joj je majka doživela nervni slom, bila je dodeljena Grejs Maki, koja je o njoj brinula do 16. godine.

Džon Lenon

Imao je 5 godina kada je njegov otac otišao u vojsku, a majka pobegla sa drugim muškarcem. Brigu o muzičaru preuzeli su njegovi ujak i ujna iz Liverpula.

Od najranijeg detinjstva morali su da se nose sa vrlo teškim životnim momentima.

Džejmi Foks

Sa samo sedam godina je Džejmi bio dat na usvajanje. O poznatom oskarovcu se brinula njegova baka.

Stiv Džobs

Osnivač Epla je odmah po rođenju dat na usvajanje Polu i Klari Džobs, bračnom paru iz San Franciska koji nije mogao da ima dece. Svoju sestru Monu Simpson upoznao je tek kad su oboje odrasli. Ženu koja ga je rodila i njenog partnera nikada nije smatrao svojim roditeljima.

Izvor:Glossy
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter