Izvor:
13.09.2019 u 07:54
0

PROGOVORIO O RASKIDU SA MILICOM TODOROVIĆ: Nema šanse da se pomirimo! (FOTO)

Pevačica Milica Todorović i Miloš Paunović pre dva i po meseca raskinuli su petogodišnju vezu, a koreograf se sada prvi put oglasio ovim povodom.

Miloš je potvrdio da se Milica iselila iz njegovog stana, a uz to je dodao i da ne postoji šansa za pomirenje.

-Ja svima želim svu sreću u životu pa tako i Milici, nisam pre davao izjave za medije pa ne bih ni sada. Kao što dođe sunce, mesec, noć, tako dođe i raskid. Bio sam joj sve, ali nema šanse da se pomirimo. Evo, možemo da pričamo o sportu, odbojkašice su pobedile ako nekog zanima. Ja živim u svom stanu, ona više ne živi ovde i to je sve što ću reći- rekao je koreograf i dodao da joj je bio podrška kada su joj svi okrenuli leđa!

Miloš, podsetimo, iza sebe ima brak sa crnogorskom pevačicom Andreom Demirović.

Izvor:Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter