Izvor:
13.09.2019 u 19:53
0

LISA KUDROU ŠOKIRALA SVET: Postala je planetarno poznata po ulozi Fibi, a onda je UŽASAVAJUĆOM IZJAVOM zaprepastila fanove!

Glumica Lisa Kudrou, najpoznatija po ulozi luckaste Fibi u hit sitkomu "Prijatelji", otkrila je gostujući u jednoj emisiji da "nije volela svoju junakinju iz serije".

-Mučila sam se da je igram. Nisam mogla da se 'dogovorim s njom' prve tri sezone. Znam da je trebalo da glumim glupu devojku, ali to nisam bila ja. Sećam se da sam mislila 'super, sve sam ih prevarila', ali u četvrtoj sezoni mi je prišao Met le Blank i upitao me:' Šta radiš ti? Šta se dešava?'. Priznala sam mu da NE ZNAM. Da mislim da ne mogu i da ne znam kako da je igram, a on me je jednostavno umirio rečima 'znaš, radiš to tri je*ene godine, samo se opusti i ne razmišljaj toliko o tome kako da je igraš.

Ostalo je istorija – Fibi je postala i ostala jedna od omiljenih junakinja serije, a njena pesma "Smrdljiva mačka" apsolutni hit. Doduše, ona to ne zna iz prve ruke jer…

Nikad nisam gledala seriju– rekla je Lisa u YouTube emisiji i šokirala svet.

-Čula sam da je serija vrlo dobra.

Mi znamo da jeste – uživajte u Fibi!

Mondo
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter