Izvor:
20.09.2019 u 09:50
0

OTKRILA DETALJE RASKIDA: Milica Todorović o bivšem dečku!

Kada je odjeknula vest o raskidu Milice Todorović i Miloša Paunovića malo ko je bio spreman da poveruje u to.

Podsetimo, pre pola godine 28-godišnja pevačica je pričala o potencijalnoj udaji i zasnivanju porodice, te su priče o prekidu veze zvučale kao neslana šala. Iako desetak dana nije želela da priča na ovu temu, Milica je konačno rešila da definitivno potvrdi raskid.

"Istina je da više nisam u vezi sa Milošem, rastali smo se pre dva i po meseca. Sve je još uvek sveže i bolno, kao i svaki raskid, i zato sam rešila da se na neko vreme povučem sa medijske scene kako bih se pripremila za sve one poslovne izazove koje me čekaju od jeseni ili zime", istakla je Todorovićeva.

"Hvala svim medijima i ljudima na razumevanju i što su uz mene. Družimo se uskoro", zaključila je pevačica, naglašavajući da ne želi da ulazi u detalje raskida.

Izvor: Glossy.rs
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter