Izvor:
21.09.2019 u 20:15
0

DOK JE TOM IGRAO U PREDSTAVI, ONA SE SAMOZADOVOLJAVALA: Skandal potresao pozorišnu salu!

Jedna žena je viđena kako se samozadovoljava tokom izvedbe pozorišne predstave "Izdaja" u kojoj glavnu ulogu tumači glumac Tom Hidlston (38).

Nepoznata žena je intimni čin ponovila čak dva puta dok je posmatrala glumca na bini, a onda se "iskrala" iz pozorišta pri kraju predstave.

Jedan od drugih posetilaca je ispričao ovu priču na jednom forumu, gde je tvrdio da su njegov prijatelj i on osetili "ritmično udaranje o naslon stolice u pratnji kikotanja i tihih uzdaha".

-Postalo je sve brže i brže, da bi se na kraju čulo malo glasnije: 'Ha'. Onda je normalno sela, zabacila glavu unazad i zatvorila oči- prepričavao je on.

Žena je navodno ponovila ovu radnju još jednom pre nego što je napustila salu.

Mondo
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter