Izvor:
09.05.2016 u 13:46
0

HUMAN GEST: Rok muzičar prodajte SUPER-AUTO u dobrotvorne svrhe

Frontmen grupe Aerosmit Stiven Tajler ponudio je na prodaju svoj super-auto, sportski dvosed Henesi Venom GT Spajder iz 2012. godine, za najmanje 1,1 milion dolara koje će dati u dobrotvorne svrhe.

Legendarni roker želi tom aukcijom da pomogne "Dženi fondaciji" koju je osnovao za pomoć zlostavljanim i zapostavljenim devojčicama, objavila je televizija Foks.

Neverovatno je brz, lud je i odlično se vozi – rekao je Stiven Tajler (68) o svom dvosedu teksaškog proizvodjača, koji je postavio brzinski rekord od 428 kilometara na sat.

Tajler priznaje da nikada nije vozio toliko brzo, ali je rekao za Foks Njuz da je jednom dogurao do 225 kilometara na sat.

Beta
Foto: Wikimedia.org

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter