Izvor:
09.10.2019 u 16:58
0

MESEC DANA JE PROŠLO, A BOL NE JENJAVA: Objava žene TRAGIČNO nastradalog repera nateraće vam suze na oči! (FOTO)

Legendarni reper Dalibor Andonov Gru poginuo je nakon kajtinga na Dunavu, 9. septembra u 47. godini. Mesec dana nakon njegove smrti, na Instagramu se po prvi put oglasila njegova supruga, Danica Andonov.

Nekoliko dana nakon Gruove smrti osvanuli su i grafiti legedarnog repera. Jedan u Beogradu, dva u Pragu.

Gru je poginuo 9. septembra 2019. godine, tokom vožnje kajta.

Prema nezvaničnim rezultatima obdukcije, Gru je od jakih udaraca u vodu zadobio dva preloma kičme, nakon čega se udavio. Spasa mu nije bilo, iako su njegovi drugari sa kojima je bio na kajtingu brzo reagovali. Gru je bio iskusan u kajtovanju i uživao je u njemu 20 godina.

Dalibor je sahranjen 12. septembra na groblju Orlovača u Beogradu.

Ispraćen je na dostojanstven i velik način, jer je i sam bio veliki čovek. Uz bajkere i trubače. Poslednji put zasvirala mu je pesma "Tiho noći" uz koju je otišao na večni počinak.

Za sobom je ostavio neutešnu suprugu Danicu i dva sina, Vuka i Relju.

Bio je ljubitelj adrenalina i ekstremnih sportova, motora, osnivač hip-hopa u Srbiji, voljen među kolegama i onima koji ga čak nisu ni poznavali, veliki čovek i Beograđanin koji nikada neće biti zaboravljen.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Instagram/Danicaandonov/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter