Izvor:
17.10.2019 u 10:46
0

NAPOKON PROGOVORILA: Od razvoda je prošlo više od godinu dana, a ona tek sad otkriva detalje odnosa sa bivšim suprugom!

Emina Jahović obično ne komentariše novinske napise, te je nedavni raskid sa Sadetinom Saranom, a potom i pomirenje, prošlo bez njene potvrde ili demanta onoga o čemu su brujali kako srpski, tako i turski mediji.

Ipak, pevačica je potvrdila da su sve glasine koje su pratile njenu emotivnu vezu sa turskim milionerom bile tačne.

Postojao je prekid koji je trajao nekih pet meseci, ali nakon toga su nas zvezde ponovo spojile.Osim toga, Emina je progovorila i o odnosu sa bivšim suprugom, turskim pevačem Mustafom Sandalom, a do toga je došlo kada joj je postavljeno pitanje o tome kako se snalazi kao "samohrana majka"

– Ne mogu da se složim sa izrazom "samohrana", jer mi je bivši suprug velika podrška u odgajanju sinova. Imala sam sreću da izaberem dobrog oca svojoj deci, te tako u Mustafi imam prijatelja – istakla je Emina.

Izvor: Blic.rs
Foto: Pixabay.com/Prinscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter