ANA BEKUTA EKSLUZIVNO OTKRIVA ZA HAPPY PORTAL: Nećete verovati ko joj je bio najveća podrška u teškim trenucima! (FOTO, VIDEO)

Popularna pevačica narodne muzike, Ana Bekuta, bila je gošća Happy portala. Primetili smo da Ana Bekuta fenomenalno izgleda i da pleni svojom pojavom. Odgovorila nam je na pitanje koliko je joj je to bitno, i na koji način se brine o svom izgledu:

- Bitan je zbog zdravlja, to je jedino objašnjenje. Moramo biti vitki i moramo vežbati, jedino tako možemo sticati kondiciju, meni je to za posao preko potrebno. Poslednjih 10 godina vežba, sa malim pauzama ali mislim da mi to mnogo znači, pešačim stalno i to mi je neophodno za posao. Kažu naučnici da se prilikom vežbanja stvara hormon sreće, ja često nevoljno odem na trening ali se posle toga osećam dobro - rekla je Ana za Happy portal.

Ana je jednom prilikom izjavila da je njen put ka uspehu bio veoma trnovit pun uspona i padova, otkrila nam je ko joj je u teškim trenucima bio najveća podrška i motivacija i u čemu je pronalazila snagu.

- Uvek publika, ona mi je hranila dušu, uvek sam imala utehu u tome da me narod voli iskreno, to mi je dalo najveću snagu.

Unuka Ane Bekute zadužena je za jedan deo njenog staljinga, pogledajte u videu na koji način joj ona pomaže:

 

 

 

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Nominacije
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro