Izvor:
20.10.2019 u 15:34
0

POPULARNI PEVAČ PROGOVORIO O SVOM PRIVATNOM ŽIVOTU: EVO šta je proživeo u dugogodišnjoj vezi!

Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, iako ne govori često o svom privatnom životu, otkrio je da ga je jedna devojka gađala daljinskim upravljačem zato što je hteo da raskine sa njom.

Kako kaže, svašta je doživljavao, ali ovo mu je i te kako ostalo u sećanju.

– Ljudi su spremni na sve. Mene je jedna bivša devojka gađala daljinskim od televizora i razbila mi arkadu zato što nisam više hteo da budemo zajedno, nije nam išlo… – ispričao je on.

Ovaj miljenik žena priznao je, između ostalog, da je dobijao mnogo poruka od zauzetih, pa i udatih, te da bi jako voleo da se njemu sa njegovom (koju još uvek nema) to nikada ne dogodi.

– Koliko sam samo dobijao poruka od zauzetih žena, meni je to katastrofa. To mi u životu ne bi palo na pamet, zato što ne bih voleo da ja sutra imam ženu i da se meni to dešava – prokomentarisao je za IDJHot Special pevač.

Izvor: kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter