Izvor:
21.10.2019 u 07:48
0

POSLE ŽIVOTNE TRAGEDIJE PRONAŠAO SREĆU! Nenad Aleksić Ša ponovo veruje u ljubav! (FOTO)

Danas je ponovo srećan i voljen, ali tada mu se svet srušio.

Nenad Aleksić Ša pre nekoliko godina otkrio je da je preživeo ogromnu tragediju. Naime,njegova ljubav je umrla užasnom smrću — udavila se u Dunavu. Ipak, nakon dugo vremena, uspeo je da se povrati i ponovo zaljubi, a danas je Ivana njegova supruga i najveća reperova podrška.

Ša je progovorio pre par godina o detaljima ovog tragičnog događaja:

Mogao sam da budem bolji prema njoj, ali niko nije mogao da zna da će se ona udaviti u Dunavu. I ona, i brat, i deda i svi, porodična tragedija. Mogao sam da budem bolji, ona je meni dušu dala, to je nešto što ja vučem kroz ceo život i što ne mogu sebi da oprostim – otkrio je reper.

Nenad je od 2015. godine u braku sa Ivanom, za koju je izjavio da mu je u životu pomogla da sve digne na viši nivo, te da ga je usmeravala i više nego pozitivno uticala na njega.

Izvor: glossy.espreso.rs
Foto:Instagram/nenadaleksicsha/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter