Izvor:
30.10.2019 u 20:04
0

PALE TUŽBE I PRETNJE: Planetarno poznata pevačica doživela OVO! Svet u ŠOKU!

Raskošna haljina koju je planetarno popularna pevačica Lejdi Gaga nosila na ovogodišnjoj dodeli Zlatnih globusa, dizajnirala od strane italijanske modne kuće “Valentino” našla se u centru aukcijskog skandala.

Prema pisanju stranih medija, spremačica hotela u kome je Gaga odsela, pronašla je haljinu i odlučila da je proda na velikoj aukciji u Los Anđelesu 31. oktobra za nekoliko miliona američkih dolara, zbog čega joj preti ozbiljna tužba.

Prema rečima spremačice, Gaga je svoju haljinu ostavila u hotelu, a ona je odmah istog dana to prijavila menadžmentu hotela koji je kontaktirao policiju u nadi da će uspeti da dođu do nekoga iz pevačicinog tima.

Međutim, prema njihovim rečima, nije bilo nikakvog odaziva, te je menadžement hotela vratio haljinu spremačici, jer prema njihovim pravila, svaki predmet koji je pronađen u sobama, a koji nije vraćen u periodu od devedeset dana, pripada spremačicama koje su određeni predmet pronašle.

Tim za odnose sa javnošću modne kuće “Valentino” kontaktirao je hotel i zahtevaju da im se haljina vrati, te da se povuče sa pomenute aukcije, inače će, kako pišu inostrani mediji, tužiti hotel i spremačicu.

Izvor: Story.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter