Izvor:
30.10.2019 u 22:05
0

GARANTUJE DOBAR PROVOD: Otkrio da će pevati na Veljkovoj svadbi i da sprema novi album! Evo o kom pevaču je reč (FOTO)

Raduje se ovom velikom događaju.

Popularni pevač Radiša Trajković Đani poznat je po tome da pravi vrhunsku atmosferu i da su žurke na kojima on peva najbolje. On sada vredno radi na pripremi novih pesama koje će uskoro predstaviti svojoj publici.

Mala pauza pred buru, završavam novi album, od novembra nove pesme – rekao je Đani.

Ono što je takođe svima interesantno je vest da će pevati na svadbi Cecinog sina Veljka i snajke Bogdane Rodić, zbog čega je Đani presrećan.

Uskoro pevam na najjačem veselju u Srbiji, rekla moja drugarica: Ne pravim veselje bez tebe – ispričao je pevač o svadbi decenije, a zatim otkrio da priželjkuje da se uskoro ostvari u ulozi dede:

Daj Bože da i ja tako, Ceca i ja smo isto godište, ja bih najiskrenije voleo da budem deda. Miloš ima 21 godinu, Marko 20, sutra da mi se ožene bio bih najsrećniji na svetu – naveo je pevač.

Izvor: Alo.rs
Foto: Damir Dervišagić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter