Izvor:
31.10.2019 u 14:21
0

NEĆETE VEROVATI KOME JE POSVETILA PESMU: Severina OTKRILA detalj nove pesme! RAZNEŽIĆETE SE! (FOTO)

Popularna pevačica Severina Kojić, svoju novu pesmu pod nazivom "Rođeno moje", za koju je izjavila da je najlepša pesma do sada, posvetila je svom rođenom sinu Aleksandru.

Kako su naveli pevačicini saradnici, pesma će biti objavljena u ponedeljak i po njihovom mišljenju, biće oduševljenje za publiku!

Pesma koju je posvetila svom sinu Aleksandru, a ovu divnu baladu napisao je Severinin dugogodišnji kompozitor Miloš Roganović koji je, između ostalog napisao i pesme "Alkatraz", "Grad bez ljudi", "Uzbuna" i tako dalje.

– Severina me letos nazvala i pitala da li bih joj napisao jednu lepu, emotivnu pesmu. Posle prekrasnih balada koje sam joj napisao, kao što su 'Grad bez ljudi', 'Dobrodošao u klub', 'Kao', Alcatraz', razmišljao sam o temi pesme i kako da napišem nešto novo. Odgovor je bio i preda mnom i u meni. Preda mnom, jer kad pogledam Severinu, vidim veliku zvezdu, umetnika, koja je prije svega majka koja se bori za dobrobit svog deteta, a pritom se mora boriti i protiv raznih negativnih, nesvesnoh ljudi, koji pokušavaju da joj tu borbu otežaju i ospore. Odgovor je bio i u meni, jer sam i sam roditelj pa znam koje su to emocije, a oduvek sam ih hteo pretočiti u jednu ovakvu pesmi. Tako je nastalo 'Rođeno moje' i jako sam sretan zbog toga – izjavio je Miloš Roganović

Pesma je snimljena pre mesec dana u Zagrebu, dok je spot sniman u Ljubljani, u režiji Nejca Levstika. Svoju premijeru uživo imaće na nadolazećoj Severininoj turneji 'The Magic Tour', koja kreće 16. novembra iz Splita, a nastavlja se 23. novembra u Beogradu, 7. decembra u Zagrebu te 21. decembra u Ljubljani.

Sinoć je na Severininom YouTube kanalu postavljen snimak koncerta s turneje 'Dobrodošao u klub', s kojom je Severina pre šest godina obišla celu regiju i koju je videlo preko 250.000 ljudi.

Izvor: Happytv.rs
Foto: Arhiva/Promo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter