Izvor:
04.11.2019 u 15:04
0

NJU KRASI SKROMNOST: Poznata pevačica Ana Kokić ODUŠEVILA fanove komentarima na Instagramu! (FOTO)

Popularna pevačica još jednom je pokazala da ne važi bez razloga za jednu od najatraktivnijih na javnoj sceni.

Ana Kokić je iza sebe ostavila razvod i težak period, a da to nije ostavilo traga na njoj svedoči činjenica da ovih dana izgleda bolje nego ikad!

Šarmantna plavokosa pevačica pokazala je svoje pevačko i glumačko umeće u poznatom šou programu, ali njene fenomenalne imitacije nisu učinile da zaboravimo da je Ana Kokić jedna od vodećih lepotica na domaćoj estradi. Ona nam je to ponovo pokazala jednostavnom i moćnom kombinacijom: maksi haljinom s provokativnim izrezom koju je nosila sa zlatnim pojasom i efektnim sandalama sa zlatnim kaišićima. Reč je o asimetričnom gornjem delu bez jednog rukava, čime se otkrivaju njena savršeno izvajana ramena i ruke.

Pevačica je fotografiju ove kombinacije podelila na Instagramu, a među onima koji su je prokomentarisali našle su se i Anine slavne drugarice. Najpre ju je Ivana Peters nazvala Venerom, a potom je Marija Kilibarda napisala:

Vidi bok, vidi plava kosa, vidi vulkan

Kokićeva je u šaljivom maniru na to dodala:- A ustvari hobit

Izvor: Glossy.rs
Foto: Arhiva/Instagram/anakokicmusic/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter