Izvor:
04.11.2019 u 19:58
0

VRATILA TREND DEVEDESETIH: Popularna muzička ZVEZDA oduševila fanove! (FOTO)

Pevačica Senida oduševila je svoje fanove kada je objavila fotografiju na kojoj nosi džinovske minđuše koje su bile u trendu devedesetih godina.

Naime, pevačica je doživela veliki uspon popularnosti kada se pre nešto više od godinu dana pojavila na domaćoj estradnoj sceni. Ona je uspela da se domaćoj javnosti prikaže u skroz drugačijem svetlu od svojih koleginica, te je specifičnim stilom izazvala pozitivne reakcije publike.

Nije nepoznato da su njene odevne kombinacije nešto što uvek podiže prašinu, a najnovijom fotografijom na svojim društvenim mrežama pokazala je da baš sve može da iznese.

Odlučila je da stavi džinovske minđuše koje su bile pravi hit devedesetih, a kojih smo se kasnije stideli i gotovo u potpunosti izbacili iz upotrebe.

Fanovi su joj u komentarima dali pozitivne kritike, te naveli da je uspela da "vrati trend džinovskih minđuša".

Izvor: Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter