Izvor:
04.11.2019 u 20:17
0

„PUT U PLUS“: Edo Maajka predstavlja svoj novi album! (FOTO)

Popularni reper Edo Maajka predstaviće svoj poslednji album ,,Put u plus" na koncertu 22. novembra u SubBeernom Centru u Beogradu.

Posle šest godina diskografske pauze Edo Maajka je 2018. godine objavio album ,,Put u plus", kojim je po ko zna koji put dokazao da je jedan od najboljih MC-jeva na našim prostorima. Još uvek nije stigao da ga koncertno promoviše u Beogradu, jer kako sam kaže ,,Imali smo burnu godinu, nastupali smo na dosta festivala i razorili svugdje!"

Tri godine je prošlo od njegovog poslednjeg solističkog koncerta u Beogradu.

Ulaznice su dostupne po promotivnoj ceni od 1.000 dinara do 15. novembra, na prodajnim mestima Gigs Tixa i Ticket Visiona i u kafeu Šikarica. Nakon toga koštaće 1.200 dinara, a na ulazu u SubBeerni centar moći će da se nabave po ceni od 1.500 dinara.

Izvor: Blic
Foto: instagram/printascreen/
edomajka

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter