Izvor:
04.11.2019 u 20:35
0

KRENULA NJENIM STOPAMA: Ćerka Sindi Kraford postigla VRTOGLAVI USPEH u svetu mode! (FOTO)

Sindi je važila za jednu od najlepših žena na planeti.

Supermodel Sindi Kraford i njena ćerka Kaja Gerber pojavile su se zajedno na jednom događaju gde su mnogi primetili da ćerka sve više liči na majku, jednu od najlepših manekenki i supermodela.

Iako je pre tri godine zakoračila u šestu deceniju života, Sindi izgleda sve mlađe zahvaljujući zdravom načinu života, ali i konstantnoj brizi o sebi.

Upravo zbog toga nije ni čudno što bivša manekenka izgleda kao sestra svoje 18-godišnje ćerke, što je potvrdila i na događaju na kojem su se obe pojavile u sličnim, gotovo potpuno crnim odevnim kombinacijama.

Kaja je odabrala vrlo smelu bluzu koja ima samo jedno dugme na grudima i zato otkriva dekolte i stomak, kao i pantalone sa zvonom, koje su njene vitke noge učinile još zgodnijim.

Sindi se, s druge strane, odlučila za pripijenu midi haljinu koja je istakla njenu lepu figuru.

Kaja je nešto kasnije svoju odevnu kombinaciju upotpunila belim sakoom i crvenom torbicom, koji su razbili crnu boju i osvežili njenu odevnu kombinaciju.

Izvor: Superžena.B92
Foto: Arhiva/Instagram/cindycrawford/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter