Izvor:
04.11.2019 u 20:49
0

NIKO NIJE MOGAO NI DA NASLUTI: OVIM je popularna folkerka obradovala svoju publiku! (FOTO)

Godinu dana nakon što je napravila najveću žurku na Balkanu u beogradskoj Areni, muzička zvezda Maja Berović obradovala je svoju publiku sa dve nove pesme.

Na popularnoj platofrmi "Dizer" pesme su premijerno ugledale svetlost dana! U momentu kada niko nije mogao ni da nasluti da će u istom danu objaviti čak dve pesme, Maja je poručila da je to poklon za njenu publiku.

Inače, nakon prvog iznenađenja, novih pesama, usledilo je i nastavak lepih vesti za Majine fanove! Pesme “Uloga” i “Zmaj” su ispraćene i spotovima koji premijerno objavljeni danas na zvaničnom “jutjub” kanalu Berovićeve.

– Dugo sam razmišljala da li u jednom momentu da pustim obe pesme, ali sam se vodila onim da ne volim dugo da držim bebe u neizvesnosti jer svakodnevno dobijam pitanja o novim pesmama. Stoga sam odlučila da obradujem fanove novim pesmam, te napravim potpuno neočekivani potez. Verujem da će publika uživati u pesmama, a naravno da jedva čekam da čujem utiske – izjavila je Maja Berović ovim povodom.

Osim toga, jedan od spotova snimljen je u Dominikanskoj Republici gde je Maja sa ekipom koja broju više od dvadeset ljudi boravila sedam dana i da se naslutiti da je tamo pripremila još mnogo toga što će publika tek videti.

A ako je suditi po prvim reakcijama biće ovo ne samo poklon za godišnjicu koncerta u beogradskoj Areni već i novi uspeh za sve popularniju Maju.

Izvor: blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter