Izvor:
04.11.2019 u 22:01
0

KATAPULTIRAN U VAZDUH TOKOM SNIMANJA: Dragan Kojić Keba sa JAKIM BOLOVIMA prebačen u URGENTNI CENTAR! (FOTO)

Tokom izvođenja zahtevne koreografije, folker je zbog tehničke greške katapultiran u vazduh

Dragan Kojić Keba prihvatio se svih zahtevnih uloga u muzičkom takmičenju, a zbog greške scenskih radnika tokom nameštanja rekvizita je završio u bolnici!

Tokom imitiranja Džejmsa Brauna, Keba je stao na ogromnu zavesu koja nije bila podignuta na vreme, a kada se podigla, odbacila ga je nekoliko metara.

On je potvrdio da je povređen, ali i da je srećan jer je moglo da bude mnogo gore.

Što se tiče toga kako sam, mogu reći da sam i ovako i onako. Tokom snimanja TLZP-a povredio sam desno rame i to je srećna okolnost, jer sam pre nekoliko godina tokom snimanja povredio levo. Da sam povredio isto, moglo je biti gore, pa je to neka sreća u nesreći – kaže Kojić i otkriva detalje nezgode koja mu se dogodila tokom izvođenja.

Nezgoda se dogodila tokom imitiranja Džejmsa Brauna. Tik pre nezgode sam sa Knezom pevao pesmu Esme Redžepove, a nakon što je završena Esmina pesma, počela je imitacija Džejmsa Brauna. Bend je već bio na sceni, a velika zavesa iza bine. Došlo je do greške među scenskim radnicima i zavesa nije podignuta na vreme. Kada sam stao na zavesu, to je bio pad kao kada vas katapultiraju. Nisam bio svestan šta se dešava, ali sam znao da moram da ustanem. Nikada nisam reagovao brže. Mislim da sam reagovao brže nego što bi Kristijano Ronaldo reagovao – kaže Keba, koji nije želeo da odustane od snimanja, iako je bol bio jak.

U trenutku sam osetio jak bol, ali sam stegao zube i izdržao. Prišao mi je glavni čovek, ali sam rekao da želim da odradim tu ulogu dok je sve vruće. Odradio sam svoja tri minuta imitacije, ali čim sam završio svoj deo posla, rekao sam da moram u Hitnu pomoć. Bol je bio toliko jak, da sam morao da proverim šta se dešava i nije bilo mogućnosti da ostanem. Otišao sam u Urgentni centar na Bežanijskoj kosi zbog osoblja koje je divno i koje me dobro poznaje – kaže pevač i ističe da su medicinski radnici bili šokirani njegovim izgledom.

Pojavio sam se maskiran, našminkan onom crnom bojom. Nisam stigao da skinem sve, pa mi je pola šminke bilo na licu, pola ne. Ljudi koji su bili na dežurstvu mislili su da sam lud jer kada sam prethodni put došao, došao sam kao Severina. Budući da dežurni nisu mogli da procene da li sam poludeo, rekao sam im da čak iako sam lud, ne znam da jesam. Hvala bogu, rekli su da nema nikakvog preloma, ali je kontuzija jaka – kaže Keba i dodaje da se nada da će sledeća uloga biti mirnija.

Izvor: Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter