Izvor:
06.11.2019 u 20:13
0

OPRAVDANO NAJLEPŠA JUGOSLOVENKA: OVA pevačica iznela stajling koji joj stoji BOŽANSTVENO! (FOTO)

Folk diva Lepa Brena predstavila je novu pesmu i spot “Odiseja ljubavi” te je prilikom druženja sa medijima otkrila da je pesmu snimila zahvaljući snajki Aleksandri Živojinović, koja je po prvom slušanju prepoznala da bi upravo Brena najbolje umela da iznese emociju koju pesma nosi.

Naime, na predstavljanju ove pesme, Brena se pojavila u ekstravagantnom stilu a sigurni smo da je ovo jedno od najupečatljivijih koje je do sad pokazala.

Budući da nosi boju jesenje sezone, folk diva, ovaj trend podigla je na viši nivo i defitivno dokazala da je moda i te kako dostupna za eksperimentisanje i ženana u poznim godinama…

Izvor: Story.rs
Foto. Arhiva/story.rsprintscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter