Izvor:
06.11.2019 u 21:13
0

ŠOKIRALA FANOVE SVOJOM PROMENOM: NIKOLIJA u izdanju u kom je niste videli DO SADA! (FOTO)

Pevačica Nikolija Jovanović noćas se pojavila na jednom prestoničkom događaju u izdanju u kom niko nije mogao da zamisli da će je videti. Naime, ona se odlučila za pravu transformaciju.

Zgodna brineta do sada nije preterano eksperimentisala sa frizurama – upoznali smo je kao plavušu duge kose, da bi, potom, postala brineta, što je do sada i bio provereno dobar izbor.

Ipak, Nikolija se odlučila na poigravanje imidžom: pojavila se sa kratkom kosom i šiškama, te napisala da je bila radoznala!

Nikolija se još uvek nije izjasnila da li je u pitanju perika ili njena nova frizura, a ostaje da se vidi koliko dugo će se držati ovakvog imidža.

POGLEDAJTE KAKO SADA IZGLEDA:

Izvor. glossy.rs
Foto: instagram /nikolijaofficial/ printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter