Izvor:
08.11.2019 u 09:45
0

HITNO OPERISAN: Bora Drljača mesecima KRIO da je TEŠKO BOLESTAN! Trpeo JAKE BOLOVE! (FOTO)

Pre nekoliko dana, popularni pevač hitno je primljen u Urgentni centar.

Bora Drljača je pre nekoliko dana hitno primljen u Urgentni centar. Pevač je u jutarnjim satima operisan, nakon čega je zadržan na odeljenju Prve hirurške bolnice.

Bora je dan pred operaciju došao u Urgentni zbog nesnosnih bolova i tek tada je objavio da je mesecima krio da je bolestan.

Intervencija nije bila laka i potrajala je oko tri sata. Srećom, prošla je u najboljem mogućem redu jer se profesor Mirko Kerkez pobrinuo da sve bude profesionalno i bez greške odrađeno. Pored toga, Bora se dobro psihički pripremio za operaciju i slušao je savete lekara. On se već neko vreme žalio na bolove. Prvo je odbijao da ode na pregled, sve do trenutka dok mu zdravlje ozbiljno nije bilo ugroženo. Kad se javio lekarima, odmah je odlučeno da bude operisan – otkriva izvor iz bolnice i dodaje da je pevač samo članovima porodice rekao da je ozbiljno bolestan.

Nije želeo da se zna kroz šta prolazi. O tome je pričao samo s porodicom. Kao da nije želeo da prihvati da je bolestan i non-stop je radio. Takođe je hteo da izbegne da ga ljudi sažaljevaju – završava izvor.

Evo šta je Bora Drljača izjavio baš u trenutku kada se budio iz narkoze:

Jao, jao… Ne mogu, spava mi se – promrljao je.

Njegov doktor mu se obratio i rekao da je sve proteklo kako treba i da pod hitno mora na dijetu.

Ajde, sve je super sada. Malo ćeš da probušiš i viljušku, ne samo kašiku, i bićeš mi kao nov. Da li je dogovoreno? – rekao je Kerkez, dok je Drljača samo klimnuo glavom i nastavio da spava.

On će u bolnici boraviti nedelju dana, nakon čega će biti pušten na kućno lečenje. Po savetu lekara, moraće da odlazi na terapije, a uz to i striktno će promeniti ishranu.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter