Izvor:
08.11.2019 u 20:19
0

DOTAKLI JE ISKRENI KOMENTARI: Pesma popularne pevačice obara sve rekorde slušanosti! (FOTO)

Pevačica Severina koja uskoro započinje spektakularnu turneju stigla je uz to i da objavi novu pesmu "Rođeno moje" koja obara rekorde slušanosti. Emotivni spot izazvao je lavinu pozitivnih komentara, posebno žena koje su se, kao i ona, ostvarile u ulozi majke.

– Toliko sam srećna što je moja nova pesma dotakla ljude, i mene je dirnula kad sam je dobila krajem leta od Miloša Roganovića koji mi je rekao: "Imam pesmu za tebe i tvog sina". Srećna sam jer toliko je divnih komentara koje su mi slale oduševljene žene, deca za svoje mame. Zaista nisam očekivala takav uspeh jer balade nikada nisu takvi hitovi kao neke brze pesme – rekla je ona za Dnevnik.hr i dodala:

– Mislim da nije dobro koncentrisati se na negativne komentare, nego samo na dobre stvari i ono što radite, a to je u svakom trenutku moj sin, a pesme su moj život i onda kada neko u jednoj pesmi opiše vaš život, onda je to lepa stvar – odlučno poručuje pevačica uoči turneje.

Severina je istakla da je naporno balansirati poslovni i privatni život.

– Pre svega, ja se divim svim drugim ženama koje rade naporne poslove, i to poslove koje moraju da rade i na kojima nisu srećne. Divim se ženama s puno dece. Kada smo objavili novu pesmu, bilo je toliko divnih komentara žena koje imaju bolesnu decu, koje su samohrane majke i isto tako prošle jednu tragediju gde muškarac ne zna da uzme svoj kaput i lepo ode kao gospodin čovek… Puno je takvih žena, pa ja imam sreću da se bavim poslom gde ja mogu da odlučim kada idem da pevam, a kada ne. Ovo je sada "gušći period" kad ujutro vežbam, ali ja svako veče uspavljujem Aleksandra još uvek – istakla je Severina.

Otkrila je i kako je Aleksandar srećan zbog pesme koju mu je posvetila i da ga svako veče uspavljuje upravo s njom.

– Rekao mi je: "Mama, ovo ti je najbolja pesma", što mi je drago, jer inače kada počnem da pevam on mi kaže: "Nemoj, nemoj", jer on ima neke svoje pesme. Ova mu se sviđa i baš sam srećna zbog toga – zaključila je Severina.

Izvor: nadlanu.com
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter