Izvor:
09.11.2019 u 10:21
0

SOFIJA MILOŠEVIĆ KONAČNO PROGOVORILA O SVOJOJ NOVOJ VEZI: Zaljubljena sam u Luku Jovića!

Sofija Milošević molila je fudbalera Nemanju Radonjića da je upozna sa njegovim kolegom Lukom Jovićem.

Budući da je manekenka bila u drugarskim odnosima sa članom Olimpika iz Marselja, predložila mu je da joj pomogne da dođe do igrača Real Madrida, što je on i učinio.

– Sofija i Nemanja znaju se već neko vreme i imaju zajedničke prijatelje. Zato je ona u jednom razgovoru šaljivo rekla da bi volela da je upozna sa Lukom, a Nemanja ju je odmah posavetovao da ode u Crnu Goru na more jer je Luka tamo. Ona je, nakon tog saznanja, spakovala stvari i zapucala na primorje, ali je taj pokušaj propao – govori naš dobro obavešten izvor i dodaje:

– Kako nije uspela da osvoji Luku na moru, opet je pozvala Radonjića i tražila mu da joj pomogne da se približi fudbaleru. Nemanja je to i učinio. Momci iz zajedničkog društva su jedne noći u izlasku spojili Sofiju i Luku, nakon čega su oni počeli da se viđaju.

Inače, Nemanja navodno izbegava da govori o ovome jer se pisalo da su on i Sofija bili u šemi kada se pojavio snimak na kome se vidi da su prisni.Podsetimo, Sofija i Luka viđaju se dva meseca. Ona na sav glas priča o njihovoj vezi, dok se on još uvek nije izjasnio u kakvom su odnosu. Luka inače ima osmomesečnog sina Davida, kojeg je dobio u vanbračnoj zajednici sa Anđelom Manitašević, sa kojom je bio u četvorogodišnjoj emotivnoj vezi.

– Zaljubljena sam. Ja sam jedno veliko dete, a Luka me je osvojio jer u sebi nosi to isto – detinju iskrenost. Deca u nama su se prepoznala. Nazvali su me rasturačicom braka, iako Luka nikada nije bio oženjen. Optužena sam i da sam kriva za krah ljubavi sa majkom njegovog deteta, iako su oni vezu okončali još pre tri godine. Svašta se piše, ali najvažnije je da nas dvoje znamo istinu i da smo srećni zajedno – rekla je Sofija za magazin Helou i, između ostalog, dodala kako se fudbaler nosi sa njenom pojavom.

– Želim da zajedno napredujemo. I, ako se sutra raziđemo, da iz tog odnosa ponesemo nešto lepo, da znam da sam sazrela, nešto naučila i postala bolja. Spremna sam da priznam greške i da radim na njima. Koliko god da je teško biti sa mnom u vezi, istovremeno je veliki dobitak. Podrška sam i pokretač, u svakom smislu. Mislim da su ljubav, napredovanje i zajednička sreća suština svake veze. –

kurir.rs
Foto: instagram/sofijamilo/

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter