SEVERINA ĆE ZABLISTATI NA KONCERTU U BEOGRADSKOJ ARENI: Nosiće kostime ovog SVETSKOG DIZAJNERA! (FOTO)

 

Björk, Lady Gaga, Beyonce i Rihanna samo su neka od velikih svjetskih imena koje je oduševio rad Petera Movrina

Pripreme za Severininu veliku regionalnu turneju 'The Magic Tour' u završnoj su fazi. 'Bajka za celu porodicu  i sve generacije' započinje 16. novemvra u splitskoj Spaladium Areni, koja će, sudeći po interesovanju, biti premala za sve one koji žele doživeti najspektakularnije Severinino izdanje do sada. Jer, uz 100 ljudi uključenih u organizaciju, ono što će se odvijati na bini čak 2 i po sata zasigurno podrazumijeva još neviđenu produkciju na ovim prostorima. Tako će, uz Severinu, na bini biti 16 plesača, 15 muzičara i simfonijski orkestar, uz fantastičnu video produkciju i kostimografiju, što će zajedno predstavljati pravi doživljaj, odnosno. U prilog tome idu i angažmani dizajnera kostima, Metoda Črešnara i Petera Movrina, čiji je rad već oduševio velika  imena poput Björk, Lady Gage, Beyonce i Rihanne, s kojima je imao priliku i čast suradjivati.

Movrin i Črešnar, sjajnu su modni dvojac koji priprema kostime za Severinu, ali čiji izgled još uvek ne žele u potpunosti otkriti. Ističu tek: ''Uz kostime koje će Severina nositi na turneji, slavimo čarobnu ljepotu žene i umjetnice. Riječ je o kontrastima materijala i tekstura, koje pod svjetlošću i određenim pokretima dobivaju nove dimenzije, koje odražavaju duh modernog vremena i najavljuju budućnost.

Nakon što su osvojili svet, vreme je da ih pobliže upozna i domaća publika. Njihova remek delo, u obliku Severininih kostima, moći ćemo videti na predstojećoj  'The Magic Tour' turneji - 16. novembra u Splitu, 23. novembra u Beogradu,  07. decembra u Zagrebu te  21. decembra u Ljubljani

 

happytv.rs
Foto: promo

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnja kafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Srbija na dlanu  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro