Izvor:
15.11.2019 u 21:33
0

KARLEUŠA PLANIRALA HUMANI GEST Htela ČITAV honorar da uplati za bolesnu devojčicu, ali Sofijino srce nije izdržalo! VELIKA TUGA POGODILA SRBIJU! (FOTO)

Jelena Karleuša još jednom je pokazala koliko je humana. Ona je želela da ceo honorar koji je dogovorila za doček 2020. godine donira u dobrotvnorne svrhe. U pitanju je devojčica Sofija Nakić (16) iz Aleksinca koja je bolovala od sarkoma vezivnog tkiva, ali je na ogromnu žalost preminula večeras u grčkoj bolnici. Ova hrabra tinejdžerka dugo se borila protiv dečjeg raka, ali i pored svih napora grčkih lekara, njeno izmučeno telo nije izdržalo.

OVO JE JELENA IZJAVILA NA PITANJE MEDIJA ŠTA ĆE UČINITI SA HONORAROM: – Imam velike planove za taj honorar. Reč je o jednoj bolesnoj devojčici. To je neki moj, nazovimo, projekat… da se njoj pomogne. Ona je iz okoline Niša, za sada ću samo reći da se zove Sofija. Bolesna je od ozbiljnog oblika sarkoma. Ako uspemo da završimo to lečenje, to ću objaviti. To će biti moj gest, da to javno poklonim za lečenje… Radimo na tome da do toga dođe, treba i neke medicinske stvari da se poklope – rekla nam je Jelena.

Nažalost, Sofijino srce nije izdržalo. Saučešće porodici.

Izvor: srbijadanas.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter